STYLING’S

STYLING’S

Styling’S Kapsalon en Visagie

Onze moderne salon is een plek waar persoonlijke aandacht, verzorging, sfeer, advies, innovatie en gezelligheid samenkomen. Zo zijn wij constant bezig om onze grenzen te verleggen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij willen dat iedere klant met een goed gevoel de deur uitloopt. Dankzij ons professionele team dat luistert en werkt vanuit uw wensen, kunnen wij dit realiseren. Onze stylistes volgen regelmatig extra cursussen en ook in onze salon staat verbetering en vernieuwing voorop.

 

Wij werken met de milieuvriendelijke haarverzorgingsproducten van Alterna en L’Ánza. Eerlijke producten die ervoor zorgen dat wat er uit de natuur gehaald wordt ook weer wordt gezaaid. Het zijn mooie luxeproducten, maar wel met oog voor de natuur en haar toekomst! Voor de visagie hebben wij het mooie merk GoldenRose, dit merk geeft ons uitgebreide mogelijkheden om naar iedere wens te kunnen werken.

 

Met veel plezier mogen wij al jaren de modellen van Bruidsmode Lisa verzorgen. Daarnaast mogen wij jaarlijks vele bruiden en bruidegommen mooi maken voor hun dag! Graag willen wij ook jou blij maken met mooi haar en een passende make up. Of het nu voor jezelf is als bruid of wanneer je iets extra feestelijk wilt voor een speciale gelegenheid of feest, maar natuurlijk ook gewoon na je werk….. Bij Styling’S ben je van harte welkom. www.stylings.nl