OTHERWIZE WEDDINGS

OTHERWIZE WEDDINGS

Otherwize Weddings

“Met grote passie en veel oog voor detail organiseer ik jullie droombruiloft in Twente, Oostenrijk, Toscane of op Ibiza!”

 

Trouwen in Twente

Opgegroeid en nog steeds woonachtig in het mooie Twente weet ik uit ervaring dat deze regio een prachtige plek is om elkaar het jawoord te geven. We kennen vele mooie en bijzondere locaties en de trouwbranche is goed vertegenwoordigd. Ik prijs mijzelf heel gelukkig dat ik zoveel toppers tot mijn goede netwerk mag rekenen. Trouwen in Twente is een beleving.

 

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland is fantastisch, een hele beleving! Een bruiloft in het buitenland vraagt echter wel meer regelwerk en organisatietalent dan een bruiloft in eigen land. Een weddinplanner is dan zeker geen overbodige luxe. Otherwize Weddings kent inmiddels goed de weg in de verschillende landen, heeft door de jaren heen ook een goed en betrouwbaar netwerk opgebouwd. Ik bied jullie graag de helpende hand, zodat de bruiloft ook echt een feestje wordt voor jullie én voor alle gasten.

 

Ibiza en Italië

Met een grote passie voor Mediterrane landen zoals Ibiza en Italië kan ik mij jullie wens om elkaar juist hier het jawoord te geven heel goed voorstellen. Ik voel me er altijd enorm thuis en kom er graag, ook buiten de bruiloften om. Hoewel ik dit nooit helemaal los kan laten… De ontdekkingstocht naar mooie en unieke plekjes gaat altijd door. Op Ibiza is het genieten van het leven – I love it!

 

Oostenrijk voor een echte winterwedding

Naast het genieten van het zoete leven onder de zon ben ik ook een echte wintersportfan. Ik combinatie met mijn liefde voor bruiloften ontstond al snel het idee voor de echte winterweddings in Oostenrijk. Vooral in het prachtige en lieflijke skigebied Kleinwalsertal, net over de grens bij Oberstdorf in Duitsland, ben ik helemaal thuis. Privé kom ik er al jarenlang om te skiën en ik hou enorm van het vriendelijke karakter en gastvrijheid van het Kleinwalsertal en de voortreffelijke keuken.

 

Persoonlijke contact

Bruidsparen en gasten benoemen altijd dat ze de bijzondere persoonlijke aandacht die ze van mij krijgen, enorm waarderen. Persoonlijk contact is ook voor mij heel belangrijk en dat begint al bij het eerste (vrijblijvende) kennismakingsgesprek. Met elkaar gaan we heerlijk praten over de bruiloft, jullie wensen voor deze grote dag en vertel ik over de mogelijkheden die er zijn. Naar aanleiding van dit gesprek werk ik een voorstel op maat uit en pas dan beslissen jullie…

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten tijdens Bruidsevent Twente! Veel liefs, Marion www.otherwizeweddings.nl

 

Otherwize Weddings is genomineerd voor de Master of Professionals BWPB Award 2017 en heeft de Zankyou International Wedding Award gewonnen voor de beste weddingplanner.